Wednesday, April 22, 2009

tak pasti kenapa menulis dan mungkin tertulis..

cantik kan?aku suka warna nye

haih..
aku penat 2,3 hari ni..letih semacam jer..
mungkin dalam bulan ni saje dah terkejar-kejar ke sana ke mari..
letih di jalan pun mungkin..
puas?tak juga..
aku rasa puas bila aku dapat rehat tanpa sebarang gangguan dan pekikan..
kadangkala yang bila rasa nak off handphone..
macam malam tadi bila badan dan otak dah bersatu untuk beradu si biru memainkan lagu Los Lobos dengan rancak nye..tertera nama sahabat yang sering menelefon di waktu jam mula nak pagi..aku silence dan tak angkat..
maaflah kawan..aku dah penat..
bagi lah aku rehat..OK?
biasanye aku kirim kan sms untuk minta maaf..
tapi kali ini tidak..
biarkan..bukan nak jadi kejam..
tapi dia pun sama kejamnye..
kalau telefon setakat nak cakap Happy Belated Birthday, tak usahlah..
Membazir bil telefon kamu jer..
SMS sudah..insyaallah akan aku balas..
Kalau setakat henadak tanya kan apa hadiah yang aku dapat untuk hari lahir kali ini..
tak usahlah..
Aku tak dapat apa-apa dari zahirnya..
Batinnya aku masih lagi dapat hirup udara segar pagi hari dan malam hari..
Aku masih dapat hidu bau hujan yang menyenangkan..
Alhamdulillah..
Dan terima kasih Tuhan atas perasaan ini..
Jiwa ini..dan hati ini..
Terima kasih Tuhan kerana masih membekalkan aku oksigen untuk aku santap jadikan jantung ku ini kenyang..

pada kawan-kawan yg masih mengingati diri ini..terima kasih banyak2..wish all of u besh of luck for yr life! cheers!

3 comments:

kuIna LadyInRed said...

izzit ur birthday...

epy birthday..
panjang umur, murah rezeki

reidaa said...

selamat hari lahir! ke berapa?

honey said...

hai reida..
da tua dah..
52..hahhaha
anyway..thanks!