Friday, April 24, 2009

oh HAPPY day!

macam tajuk lagu dalam cerita My Boss My Hero..
memang best sangat hari ni..
rezeki Allah bagi..syukur..
lunch tadi memang dah set ngan bos and another one staff nak lunch sama2..
so decide punya decide pergi je la Jusco Cheras Selatan..
Lady boss belanja for our birthday this month..
3 of us celebrate birthday dalam bulan yang sama..
Boss ; 16 April
Me ; 20 April
Fren : 22 April..
Actually my big boss this 25 April and his younger brother on 14 April..
Hahaha..very special..semuanye kebetulan..
Lepas makan kat Johnys' Bos lapar lagi and buy us Mc Donald's..again..
Then aku baru cakap2 ngan member yang one handbag kat Vincci tu cantik..
Bos terus je ambik beg tu and beli..
Plus..kitorang dapat one pair kasut each person..
What a Happy day..
Such a very kind of bos..
Tapi serius memang aku puji Lady Bos aku nih..
Tak kedekut..
That's why bila aku dapat calling interview from one of big company aku tolak..
Bukan sombong, tapi aku dah sgt selesa kerja kat sini..
Walaupun gaji nye tak lah besar mana..tapi aku Happy..
The key word kat entri hari ni ialah HAPPY!
Thanks Ms Tan for everything!

2 comments:

kuIna LadyInRed said...
This comment has been removed by the author.
kuIna LadyInRed said...

bestnya... makan free
dapat adiah lagi...
rezeki, rezeki..