Thursday, February 12, 2009

aku dah mula..

salam..

hari ini aku mulakan blog ini dgn satu ayat yg baru bagi aku..

"ada aku kisah?"

hahaha..pada sapa2 yg rasa nak baca blog aku,baca..
aku sekadar mengisi masa lapang dan aku akan menaip selagi aku nak
so, nk komen apa2 silakan..

semalam aku tolak tawaran interview kat satu syarikat besar..E*********
kenapa?aku cuma boleh jawab aku x ready..itu jer..
kalau ada org nak kata aku tolak rezeki, bodoh, ap2 pon..aku x kisah..
aku yang nk kerja bukan org lain..

kan?

dan aku rasa happy dengan hidup aku sekarang..
bukan sbb aku duduk free kat umah akak aku..
tapi sebabnye tu Allah je yg tau..
biarlah insan itu nak marahkan aku..
nak kata aku malas, x kenang budi ke..
ada aku kisah???hehehe..
maaf ye..kalau terasa..

aku minta maaf sgt2..

ok, c u in next entry..

1 comments:

aku_cirrus said...

wahhhhhh..cikyun da ade blog la..wewitttt..cayalahhhh